Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival
30 & 31 maart 2024
Brussel - Tour & Taxis Gare Maritime

Tickets

 

 

Tickets Ambacht in Beeld Festival Brussel 2024

 

Start ticketverkoop 1 maart 2024 om 10:00 uur, online via deze website.

 

Entree

gratis

 

Tickets voor workshops en masterclasses

Tickets voor alle workshops en masterclasses kunnen vanaf 1 maart 2024 online gekocht worden, via de buttons ‘koop tickets’ op de programma pagina.

 

Tijdens het festival kun je ter plaatse tickets kopen, online of bij onze ticket & informatie balie (pin only). De prijzen van tickets voor workshops en masterclasses zijn inclusief btw en inclusief materialen en gebruik van gereedschappen.

 

We raden je aan om op tijd online je kaartjes te kopen, zodat je zeker bent van een plek.

 

Gaat er iets mis bij het aanschaffen van online tickets, stuur dan een mailtje naar tickets [@] ambachtinbeeldfestival.be.

 

Toegang

Neem je gekochte ticket (hard copy of digitaal) mee naar het festival en laat het ticket zien bij de workshop/masterclass. Kocht je een ticket online, maar ben je niet in de gelegenheid om te printen? Toon dan de barcode op je telefoon. Alle tickets hebben een unieke barcode en worden ter plaatse gescand.

 

Annuleren tickets
Wij kunnen gekochte tickets niet retour nemen. De tickets staan niet op naam, dus je kunt ze wel doorgeven aan iemand anders.

 

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan het festival geschiedt op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal. Deelname aan workshops en masterclasses is op eigen risico. Ouders/verzorgers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen. Klik hier voor de huisregels.